Voor professionals

Hello, wij helpen groeiambities realiseren

Als HR dienstverlener werken wij ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van werkgevers in de sector van de sociale huisvestingsmaatschappij en verhuurkantoren. Wij kennen de mensen uit deze sector, ook in uw regio. Wij ondersteunen u bij het aanwerven, opleiden en outsourcen van professionals. Hierdoor creëren wij draagkracht en verbondenheid bij de professionals en blijft alle kennis binnen de sector bewaard.

Professionals in sociaal wonen

Werken in de wereld van sociaal wonen is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel: betaalbare huisvesting, woongenot en leefbaarheid in de wijk. Daarom zoeken wij mensen die hetzelfde sociale engagement hebben als de sociale huisvestingsmaatschappijen en verhuurkantoren zelf. Hier zijn wij iedere dag mee bezig. Het is ons vak om de mensen die open staan voor een nieuwe job te kennen en te helpen in hun zoektocht. Wij nodigen alle professionals eerst uit voor een persoonlijk gesprek. Hierdoor kunnen wij u kwaliteit aanbieden en deze ook waarborgen.

Sociale huisvesting vacatures

Geen resultaten gevonden voor deze filtercombinatie.


Pas de combinatie van filters aan, of wis alle filters om meer resultaten te tonen.

Geen resultaten gevonden voor deze filtercombinatie.


Pas de combinatie van filters aan, of wis alle filters om meer resultaten te tonen.

Maatwerkoplossingen voor u

Iedere sociale huisvestingsmaatschappij en verhuurkantoor is anders. Elk met een andere geschiedenis, toekomstvisie en situatie. Daarom leveren wij maatwerk op basis van de uitdaging die zich op dat moment bij u voordoet. We kennen de cultuur en weten wat er leeft. Dit maken wij mogelijk door onze persoonlijke aanpak. Iedere sociale huisvestingsmaatschappij heeft een eigen adviseur die uw situatie begrijpt. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vind je adviseur

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ons aanbod is helder: Volledige ondersteuning op het vlak van aanwerving en outsourcing van personeel, voor iedere functie, in ieder vakgebied en in de hele sector. Wij zijn uw partner op het gebied van tijdelijke opdrachten en voor de vaste aanwerving van professionals.

Dienstverlening op maat

Wij werken zowel met tijdelijke opdrachten en vaste werving. Voor tijdelijke opdrachten werken wij op basis van Interim en Project Sourcing. Voor vaste functies werven wij aan op basis van Werving en Selectie of Interim-Vast.

Vakgebieden

Wij werken in de volgende vakgebieden: Vastgoed ontwikkeling & Techniek, Sociaal & Financieel, Juridisch, IT & HR en Strategisch / Organisatorisch.

Aanvullende diensten

Aanvullend op de werving van professionals, bieden wij ook: Ontwikkel- en Selectieassessments, Outsourcing- / Outplacements trajecten, Trainingen over specifieke sectorkennis en Kennissessies en webinars

Online Brochure

Wij hebben alle informatie in één online brochure gezet.

Download hier de brochure

Wil jij ook bij een van deze werkgevers werken?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur