Onze diensten


Wij van Continu zijn jobbemiddelaar en specialist in het vinden en tewerkstellen van technische profielen in de bouw, infra, elektromechanica en hvac.

Lees meer over:

 

Wat we voor je doen

Als jobbemiddelaar brengen wij jou als technische bediende in contact met werkgevers zodat jij je droomjob vindt. Ben je werkgever, dan nemen wij het wervingsproces van je over zodat je meteen de juiste kandidaat hebt en zo geen tijd verliest.

We streven altijd naar jobs met optie vast. Want dat is een structurele oplossing voor zowel kandidaat als werkgever. Investeren in een nieuwe job of kandidaat vraagt om een goede basis om een sterke band op te kunnen bouwen.

 

Geen match? Geen kosten

Bij Continu hebben we al jaren ervaring met het tewerkstellen van specialistische bediendenprofielen in Vlaanderen en Nederland. Omdat we weten dat ieder bedrijf uniek is, stemmen we onze diensten af op maat van zowel KMO’s als multinationals.

Is er toch geen match met de sollicitant(en)? Dan betaal je uiteraard geen kosten. Enkel wanneer er een match is en de sollicititant wordt aangenomen voor de job. Meer weten over wat we voor jouw onderneming kunnen doen? Contacteer ons.

 

Jaren ervaring in Vlaanderen en Nederland

Continu werd in 1995 geboren in Nederland. In 2016 maakten we de stap naar België, maar eigenlijk werken we vanuit onze kantoren in Maastricht, Eindhoven en Breda al jaren samen met werkgevers in het grensgebied. Denk hierbij aan Kumpen, Renotec, B&R Bouwgroep, Spranco, Van Roey en Van de Kreeke. Omdat afstanden makkelijk te overbruggen zijn, kiezen kandidaten makkelijk een werkgever in België of Nederland. En vanuit ons nieuwe Belgische wervingskantoor in Genk staan we nog steviger op de Belgische arbeidsmarkt.

 

Ben je een technische bediende en op zoek naar een uitdagende job? Of ben je als bedrijf op zoek naar technische bedienden? 

Contacteer ons!