Over ons uitzendkantoor

Al 25 jaar stellen wij als gespecialiseerd uitzendkantoor al onze kennis in het werk om jou als kandidaat of opdrachtgever een duwtje in de rug te geven. Wij zijn er voor jou, we helpen je op weg als je dreigt vast te lopen. Jou verderhelpen,daar gaan we voor. Dit doen we op een nuchtere, no-nonsense manier. Ondernemerschap zit in onze genen, daar voelen wij ons prettig bij. Dat geeft ons energie.

Hoe ons uitzendkantoor te werk gaat?

Als specialist in de rekrutering en aanwerving zorgen wij ervoor dat professionals in de Techniek, Engineering, Productie, Office, Logistiek en Sociale huisvesting niet alleen werk krijgen, maar ook een echte carrière kunnen opbouwen. We bieden zowel mogelijkheden binnen de private als de publieke sector

We gaan op zoek naar de juiste match tussen werkgever en werknemer, en begeleiden je tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe job. Ook wanneer je jouw droomjob al gevonden hebt, kan je rekenen op onze ondersteuning.

Jouw werkterrein is onze speeltuin. Wij zijn er kind aan huis en kennen iedereen. Bovendien verdient jouw carrière elke dag de nodige aandacht. En bij Continu geven we je die graag.

Benieuwd wat ons uitzendkantoor voor jou kan betekenen?

Neem contact op met ons en we helpen je graag verder met jouw carrière. We staan je met alle plezier te woord en helpen je graag verder. Samen met jou willen wij werken aan onze en jouw ambities.

Neem contact op