Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

1. Kan ik bij Continu Professionals alleen terecht voor een tijdelijke medewerker?
Onze dienstverlening is op maat, dus in feite bepaal je zelf wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Het zoeken naar een tijdelijke medewerker behoort absoluut tot de mogelijkheden. De meeste bemiddelingen starten echter op uitzend en hebben als doel een (uiteindelijk) dienstverband bij jou als opdrachtgever. Voor zowel een tijdelijk als vast dienstverband kun je dus bij ons terecht.

2. Wat is voor mij het verschil tussen werving & selectie en uitzend?
Via uitzend kun je eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk. Gedurende deze tijd, staat de medewerker bij Continu Professionals onder contract. Bij werving & selectie maak je gebruik van ons netwerk. Continu Professionals werft en selecteert. Na een positief sollicitatiegesprek treedt de medewerker direct bij jou in dienst.

3. Wat zijn de voordelen van uitzend?

  • Gedurende de uitzendperiode heb je de kans om de medewerker te leren kennen. Wanneer je tevreden bent over de medewerker, kun je na een nader overeengekomen periode de medewerker kosteloos in dienst nemen.
  • Continu Professionals factureert enkel de gepresteerde uren. 
  • De medewerker is in dienst van Continu Professionals, alle administratieve afwikkelingen worden door ons verzorgd.
  • Je bespaart kostbare tijd door de werving en selectie bij Continu Professionals uit te besteden.

4. Hoe werven jullie medewerkers?
Wij werven kandidaten via jobsites, on- en offline advertenties, internet, beurzen en sponsoring van studieverenigingen. Daarnaast maken wij ook veelvuldig gebruik van onze ruime database en het uitgebreide netwerk van de adviseurs van Continu Professionals.

5. Hoeveel medewerkers bemiddelen jullie op jaarbasis?
De afgelopen jaren hebben wij duizenden medewerkers aan een job geholpen binnen ons netwerk.

Neem contact met ons op, we helpen je graag verder

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor jou klaar.

Neem contact op