Opdrachtgevers

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Als sparringpartner voor opdrachtgevers in de bouw, industrie en de publieke sector zorgen wij er al 25 jaar voor dat technisch België duurzaam blijft draaien.

Dit doen we door een juiste match te maken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe collega. En door ondersteuning te bieden wanneer het team al compleet is. Iedere organisatie is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan de organisatie aan. Zowel voor het KMO als multinationals. Onze dienstverlening is op maat. Dus in feite bepaal je zelf wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Dienstverlening op maat

Iedere organisatie en werknemer is uniek en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom passen wij eenvoudig onze dienstverlening aan. Zo staan wij klaar voor zowel het KMO als multinationals.

Solide basis

Wij gaan voor een solide basis met onze optie vast constructie. Een langdurige samenwerking tussen werkgever en werknemer.

Uitgebreid netwerk

Al jaren werken wij vanuit Nederland met werkgevers in het grensgebied en vanaf 2016 hebben we de stap naar België gemaakt. Hierdoor hebben we al een uitgebreid netwerk opgebouwd. Laat ons netwerk voor jou werken.

Technisch personeel gezocht?

Neem contact met ons op

Schakel Continu in voor het werven van het juiste technische personeel. Of het nu ter vervanging of ter uitbreiding is. Continu staat voor je klaar.

Neem contact op