Top 5 best gelezen tips van 2018


Heb jij ze allemaal al gelezen?

 Terug naar nieuwsoverzicht

Top 5 best gelezen tips van 2018

03 januari 2019 |

Het jaar 2018 zit er weer op en heeft plaats gemaakt voor 2019. Wat vonden de technische professionals in België vooral interessant in 2018? Wij hebben de 5 best gelezen sollicitatie- & carrièretips voor je op een rijtje gezet.

1. Hoe schrijf je een motivatiebrief

Een motivatiebrief geeft je de kans je CV te onderbouwen bij de werkgever. Erg belangrijk dus. Maar wat moet er tegenwoordig allemaal in een motivatiebrief? Wij helpen je met een voorbeeld.

<Lees artikel>

2. 'Waarom wil je hier werken?' 5 tips om deze sollicitatievraag te beantwoorden

Een goede sollicitatie vergt voorbereidingen. Gepaste kleding, een verzorgd uiterlijk én een antwoord op de vraag waarvan je weet dat ze komt: “Waarom wil je hier werken?” Hoe zorg je dat je deze onvermijdelijke sollicitatievraag zo goed mogelijk beantwoordt?

<Lees artikel>

3. Je sollicitatiegesprek voorbereiden in 9 stappen

Als je gaat solliciteren, wil je natuurlijk dat de keuze op jou valt. Maar hoe zorg je daarvoor? Enkel en alleen vertrouwen op je kennis, ervaring en competenties is niet genoeg. Andere kandidaten nemen doorgaans vergelijkbare bagage mee. Je zult dus iets extra’s moeten brengen. Wat dat is vertelt onze adviseur Luc Janssen je graag. Als adviseur civiele techniek bij Continu ziet hij dagelijks sollicitanten die er positief uitspringen. Wat doen zij goed? Wat zijn de gouden tips?

<Lees artikel>

4. De 6 langste tunnels ter wereld

Nederland en Belgie staan niet zo bekend om de tunnels. Daarmee doen we letterlijk onder voor de écht grote kokervormige gangen. We geven een overzicht van de 6 langste autotunnels ter wereld. Ken jij ze allemaal?

<Lees artikel>

5. Leer nee zeggen met deze 10 handige tips

Bijna iedereen herkent het wel… Het is stiekem best lastig om op je werk ‘nee’ te zeggen en daarom zeg je vaker ‘ja’ dan je lief is. Tegen een project waar je eigenlijk geen tijd voor hebt. Tegen een avondje overwerken terwijl je zo uit keek naar een beetje quality time voor jezelf. Maar er is goed nieuws: je kunt leren om ‘nee’ te zeggen! En wij gaan je daarbij helpen.

<Lees artikel>

 


Deel dit artikel: