Maak kennis met Senior Accountmanager Marc


Ken jij Marc al?

 Terug naar nieuwsoverzicht

Maak kennis met Senior Accountmanager Marc

14 november 2018 |

Hallo, ik ben Marc de Roos en ik werk als Sr. Accountmanager bij Continu Carrière te Genk. Na zelf enkele jaren als projectleider in de interieurbouw gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging, zodoende ben ik begin 2011 in de werving & selectie voor Technische bediende en kaderleden terechtgekomen. Daar kon ik mijn op gedane ervaring delen met de kandidaten en klanten om zodoende tot een ideale match te komen.

Omringt door technische bedrijven

In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar Continu Carrière. Wij zijn actief vanuit onze vestiging te Genk ( Thorpark ), in het verzameld bedrijven complex Incubathor zijn wij omringt door technische bedrijven. Dat houdt ons scherp en up to date qua techniek en zo kunnen we nog beter inspelen op de noden van onze kandidaten/klanten.

Technisch inlevingsvermogen

Natuurlijk is de ideale match maken tussen bedrijf en kandidaat niet het enige waar ik voor sta. Nog veel belangrijker is het ontzorgen van de klanten en kandidaten. Daarom heb ik op gebied van sociale wetgeving diverse opleidingen gevolgd en sta ik in voor een correcte en snelle afhandeling van diverse zaken van wetgeving, uitbetalingen en facturatie.

Mijn technisch inlevingsvermogen gecombineerd met  en sterke kennis van de sociale wetgeving ben ik de persoon (adviseur)om samen met u opzoek te gaan naar een nieuwe technisch uitdaging met als doel een vast dienstverband op korte of lange termijn.
 

  

  Heeft u interesse in een van de openstaande vacatures?
  Of kan ik u een job advies op maat geven contacteer mij dan snel!

 


Deel dit artikel: