BLOG: Maak kennis met Recruiter Lois


Maak kennis met het team van Continu Carrière

 Terug naar nieuwsoverzicht

BLOG: Maak kennis met Recruiter Lois

11 oktober 2018 |

Hoi! Mijn naam is Lois Peggeman en binnen Continu Carrière ben ik verantwoordelijk voor het rekruteren van kandidaten binnen de afdeling bouw, infra, hvac en elektromechanica.

De functies die mij het meest bezighouden binnen de bouw zijn projectleiders, werfleiders en calculators. Binnen de techniek denk ik vooral aan mechanical engineers, PLC programmeurs, electrical designers etc.
Momenteel ben ik drie jaar werkzaam binnen de arbeidsbemiddeling in België. Ik focus mij voornamelijk op de regio Limburg, maar ook een stukje van de Kempen en Vlaams-Brabant.

Door middel van een persoonlijk intakegesprek probeer ik er samen achter te komen wat voor jou belangrijk is in een bedrijf/functie. Samen met jou ga ik op zoek naar het juiste bedrijf die past bij jouw profiel en persoonlijkheid. 
Naast het persoonlijk CV is je persoonlijkheid/karakter daarom ook erg belangrijk voor mij om een juiste match te kunnen maken met de bedrijfscultuur. Door middel van een intakegesprek probeer ik je beter te leren kennen om snel en efficiënt de juiste job voor jou te kunnen vinden! Discretie en integriteit is het allerbelangrijkste in mijn vakgebied en ik zal daar dan ook altijd gepast mee omgaan.

Ben je momenteel aan het uitkijken naar een nieuwe uitdaging of ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw carrière? Neem dan gerust contact op en ik bespreek graag, onder het genot van een kop koffie, de mogelijkheden samen met jou!

 

  Lois Peggeman

  Recruiter 

 

 


Deel dit artikel: