BLOG: Maak kennis met manager Sithri Steegs


Maak kennis met het team van Continu Carrière

 Terug naar nieuwsoverzicht

BLOG: Maak kennis met manager Sithri Steegs

18 september 2018 |

Mijn naam is Sithri Steegs en ik ben Manager Bouw & Techniek bij Continu Carrière.

Met bijna 14 jaar ervaring op het gebied van de commerciële arbeidsbemiddeling heb ik inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd in de regio's (Nederlands en Belgisch) Limburg, Brabant en Antwerpen. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest voor het kantoor van Continu in Maastricht richt ik mij vanaf 2015 volledig op het aansturen van Continu Carrière in België.

Cross-border 

Continu Carrière is gevestigd in Genk en specialist in bouw, infra, hvac en elektromechanica profielen en in cross-border personeelsinzet. Ikzelf ben gespecialiseerd op het gebied van de cross-border personeelsinzet. Ofwel grensoverschrijdende werving & selectie en detachering van werkzoekenden met een bouwkundige of technische achtergrond. Wat betreft functies kun je denken aan engineers, onderhoudstechniekers, automechaniekers, werfleiders, tekenaars etc. die grensoverschrijdend aan de slag gaan. Mijn werkgebied is de hele grensstreek van Nederland-België, maar vooral de regio Nederlands/Belgisch Limburg is het gebied waar ik de beste en meeste contacten met het bedrijfsleven en werkzoekenden heb opgebouwd.

Met een gerust hart aan de slag

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met dit ‘specialisme’ en kan ik werkzoekenden en bedrijven goed informeren en ondersteunen wanneer ze over de grens aan het werk gaan of personeel aannemen. Dat is ingewikkelder dan je denkt. Denk bijvoorbeeld aan verschillen in wet- en regelgeving, contracten, belastingen, zorgverzekering, etc. Lastige materie. Samen met werkzoekende of werkgever loop ik stap voor stap alles door zodat men met een gerust hart aan de slag kan.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging over de grens? Naar personeel die net over de grens woonachtig is? Of heb je gewoon wat vragen over arbeid over de grens? Laat dan iets van je horen en bel of mail me via onderstaande gegevens. Tot snel!

 

 
  Sithri Steegs
  ​Manager Bouw & Techniek

  


Deel dit artikel: