Uitzendarbeid


Werk op uitzendarbeid of een tijdelijke periode

Een van de mogelijkheden is werken op uitzendarbeid. Continu zet dit met voorkeur in als springplank voor de medewerker naar een vast dienstverband. Op deze manier kunt u als bedrijf eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk. Daarna kunt u de projectmedewerker in vaste dienst nemen. 

Voordelen uitzendarbeid via Continu

  • Continu hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor rekening van Continu Carrière. U betaalt slechts de gewerkte uren.
  • De medewerker is in dienst van Continu , alle administratieve afwikkelingen worden door Continu verzorgd.
  • Continu werkt op basis van no cure no pay. Pas als een medewerker start, gaat u voor de gewerkte uren van de medewerker een uurtarief betalen.
  • U heeft géén onnodig tijdverlies door het uitbesteden van de werving & selectie.

Interesse?

We zijn als wervingskantoor actief in de bouw en techniek en hebben nauw contact met toptalent in uw branche en regio. We passen onze dienstverlening altijd aan uw organisatie aan: uw wensen en doelen staan centraal. Bent u benieuwd of wij de juiste medewerker kunnen vinden voor uw organisatie op uitzendarbeid? Die uitdaging gaan wij graag aan!