De handigste apps voor je werk!


 Terug naar carrièretips overzicht

De handigste apps voor je werk!

04 mei 2018 |

Een nieuwe vriend of vriendin. Het laatste nieuws. Lekker eten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handige app voor. Ook op de werkvloer zijn apps een uitkomst. Maar wat zijn nu de zakelijke apps die echt niet op je smartphone mogen ontbreken? Wij zetten onze favorieten voor je op een rij!

To-do apps

Wie schrijft nog dagelijks een to-do-list met pen en papier als je er ook een app voor hebt? Er zijn genoeg apps om uit te kiezen. Maar onze favorieten zijn toch wel Wunderlist en Clear. Wunderlist geeft je enorm veel mogelijkheden, waaronder het delen van lijsten en afvinken van diverse taken. Clear (alleen voor IOS en Mac) is juist in zijn eenvoud briljant. Beide apps bieden de mogelijkheid om een reminder in te stellen.

Urenregistratie apps

Tot op de minuut bijhouden hoe lang je aan welk project gewerkt hebt? Voor de Apple-gebruikers is Urenregistratie (Timesheet) een fijne app. Android-gebruikers hebben met
Timesheet – Time Tracker een heel goede app in handen.

Kilometerregistratie apps

Het bijhouden van je gereden kilometers voelt vaak als een verplichting. De makers van Ritmeter (iOS) en Ritregistratie (Android) hebben hier rekening mee gehouden. Deze apps maken het eenvoudig om je routes ter verantwoording aan de werkgever.

Parkeerapps

In de rij staan voor de betaalautomaat is verleden tijd met deze parkeerapps. Met de gratis apps Parkmobile, Yellowbrick of Spotzi-Parkeren betaal je nooit een cent te veel en wordt de transactie automatisch van je rekeningnummer afgeschreven.

Cloud-apps

Steeds meer mensen (en bedrijven) werken in de cloud. Maar welke apps zijn daar handig voor? Uiteraard iCloud (iOS) en Google Drive, maar zeker ook Dropbox en Skydrive. Zo kun je met je smartphone en tablet altijd en overal bij je bestanden.


Deel dit artikel: